Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.02.2018

На Південній залізниці злодії пошкодили півсотні вагонів


Загальна сума збитків від дій зловмисників склала 83,3 тис. грн


На Південній залізниці злодії пошкодили півсотні вагонівЯк повідомили у медіа-центрі "Укрзалізниці", у 2017 році кількість крадіжок комплектуючих вагонів на станціях філії зросла до 16 з 10, зафіксованих у 2016 році.

Залізничники зазначили, що при цьому зловмисники пошкодили 50 вагонів як робочого, так і неробочого парків. Загальна сума збитків склала 83,3 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На залізничному вокзалі у Гребінці знайшли 15-річних «мандрівників» з Харківщини

Крадіжки деталей, зокрема, кріпильні та оглядові кришки буксів, вертикальні та горизонтальні важелі, головні і магістральні частини повітророзподільника, поршні гальмівного циліндра, були зафіксовані на станціях "Основа", "Нова Баварія", "Харків-Балашовський", "Лозова", "Харків-Вантажний", "Гребінка", "Лубни", "Лихачове", "Скоросний", "Кобеляки".

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

Схожі матеріали:
👁 1255
Категорія: Актуально
Теги: вагони, Крадіжка, Південна залізниця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ