Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.06.2013

На «Поетичній лізі» відбувся вечір пам'яті Катерини Квітницької


Міжнародний фестиваль «Поетична ліга» був заснований в Києві, в 2011 році


На «Поетичній лізі» відбувся вечір пам'яті Катерини Квітницької

Міжнародний фестиваль «Поетична ліга» був заснований в Києві, в 2011 році. У 2012 році його учасниками стали мешканці 9 країн світу, після чого, формат фестивалю вирішили розширити. У 2013 році фестиваль відбувався на протязі чотирьох днів, а саме 5-8 червня.

5-го червня програма фестивалю була досить насиченою, окрім відкриття відбулася презентація альманаху «Скрепка Смысла», виступ фіналістів конкурсу «КЛюП-2013», жеребкування учасників, нагородження переможців премії ім. Невідомого Читача і т.д. Але, найголовнішою подією першого фестивального дня, став вечір пам'яті Катерини Квітницької.

У залі Національного Союзу Письменників, о 17:00, Андрій Грязов оповістив про початок заходу. Він розповів про поета, заради якого усі зібралися і передав слово Тетяні Юріївні Квітницькій-Рижовій, сестрі Катерини Квітницької.

Зал сидів затамувавши подих, а найдивніше було те, що в залі зібралася молодь, майже 200 студентів. Також, в залі сиділа Олена Шелкова, дівчина, яка стала ініціатором події.

Олена була першою, хто вийшов на сцену, щоб зачитати вірші Катерини Квітницької. Формат заходу передбачав виступ молодих поетів, кожен бажаючий міг вийти на сцену, зачитати вірш Катерини Квітницької, та свій власний, що було його візитною карткою, як поета.

Безперервним ланцюжком на сцену виходила молодь, вірші читали і парубки і дівчата.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятірка найкорисніших вад зовнішності

Впродовж всього заходу вірші читав і ведучий – Андрій Грязов. Окрім віршів, він розповідав особисті спогади і враження, здавалося, він може говорити без кінця. А, під кінець заходу, вірші прочитала і організатор фестивалю – Софія Фрунзе.

Коли вечір оголосили завершеним, усі ще сиділи на своїх місцях, люди не хотіли розходитися, чекаючи на продовження.

Схожі матеріали:
👁 1101
Категорія: Актуально
Теги: Поетична ліга, Київ, Національний Союз Письменників, Катерина Квітницька




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ