Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


15.06.2013

П'ятірка найкорисніших вад зовнішності


Короткі ноги спостерігаються у володарів дуже міцних кісток


П'ятірка найкорисніших вад зовнішності

Як часто те, що сприймається недосконалістю або вадами зовнішності, може насправді бути корисним для організму?  Вчені вважають, що насправді «вади» зовнішності - це всього лише прояв доброго здоров'я.

 Так раніше вже було доведено, що жінкам корисно мати целюліт, більшу попу і маленьки груди.    

 Також ознакою міцного здоров'я може бути велика кількість великих родимок на обличчі і тілі, вважають дослідники - генетики з лондонського Королівського коледжу. Безліч родимок може говорити про великі розміри теломерів, ділянок ДНК, що коротшають при старінні. Таким чином, люди з родимками довше залишаються молодими.

 Короткі ноги спостерігаються у володарів дуже міцних кісток, з'ясували фахівці з Університету Чикаго. У них набагато нижче ризик тріщин, переломів і розвитку остеопорозу.

 Вузькі стегна означають, що в організмі не надто активний гормон естрагон. Саме естрагон до трьох разів підвищує ризик захворювання раку грудей і робить свій негативний вплив на плід під час виношування дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтологи розвінчали міф про ефективність найпопулярнішого продукту при схудненні

 Великі вуха, як не дивно, належать людям, які трохи гірше чують, ніж оточуючі. Справа в тому, що вушні раковини великих розмірів гірше проводять звук. Зате саме завдяки цій якості вухо як орган менше зношується з віком, а, отже, знижується ризик старечої глухоти.

 Товсті пальці - це теж плюс. Такі пальці бувають у більш витривалих, з хорошим імунітетом, швидко пристосовуючихся до клімату людей, адже еволюційно такі пальці, що дозволяють швидко бігати, могли зберегтися тільки у справжніх мисливців з високими шансами на виживання.

svit24.net


Схожі матеріали:
👁 1439
Категорія: Актуально
Теги: ноги, Фахівці, ДНК, груди, короткі ноги, Зовнішність




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ