Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.04.2019

Двофазний електричний молоковідсмоктувач: пристрій, який робить годування грудьми приємним


Плюси електричних молоковідсмоктувачів


Годування грудьми - це особливі моменти для мами і дитини. Одні у вас нагадують найкрасивіші моменти в житті, інші безперервну боротьбу з болем і спонуканням в період лактації. Натуральне годування може бути важким, особливо в перші дні і тижні. Тому варто допомогти собі в цьому, вибравши практичні і якісні Молоковідсмоктувачі LOVI, які представлені на сайті https://lovibaby.com/ru RU/
 

Електричний молоковідсмоктувач
 

Молоковідсмоктувач

Згодиться вам не лише в мить, коли ви захочете приготувати молоко на запас, але і допоможе вам стимулювати лактацію відразу після пологів. Ідеально підходить для регулювання в період лактації. Скине надлишок молока і простимулює, коли його буде недостатньо. Спершу ви можете вибрати ручний молоковідсмоктувач. Якщо ви плануєте регулярно використати молоковідсмоктувач, для годування з пляшки, виберіть електричний.

Деякі експерти по грудному вигодовуванню вважають, що усі годуючі матусі без виключення повинні навчитися зціджувати грудне молоко, щоб знать, що робити, коли в цьому виникне необхідність.

На сайті компанії LOVI кожна годуюча мама зможе підібрати для себе відповідне рішення.

Електричні молоковідсмоктувачі

Електричні молоковідсмоктувачі звільняють руки мами в процесі зціджування. При цьому вони ще набагато більше щадні в самому процесі зціджування. У них процес ручного натискання поршня або помпи замінює спеціальний мотор в приладі - досить натиснути відповідну кнопочку, виставити необхідний режим (якщо є така функція в моделі) і комфортний для вас процес зціджування почнеться.

Плюси електричних молоковідсмоктувачів:
  • Дбайливіше відношення до грудей. Навіть при частому використанні електричні молоковідсмоктувачі не викликають роздратування сосків, не травмують груди. А мама не втомлюється, тому що не бере участь безпосередньо в процесі.
  • Швидкість зціджування. Процес проходить в рази швидше, ніж при використанні ручного молоковідсмоктувача.
  • Імітація природного смоктання грудей малюком.
  • Можливість регулювати інтенсивність вакууму, фактично виставляти найкомфортнішу для вас інтенсивність зціджування.
  • Економите час - найцінніший, адже його так бракує після народження малятка.
  • Працюють як від мережі, так і від адаптера. Можете використати, наприклад, в дорозі.
  • Бездротова робота

Молоковідсмоктувачі з принципом двофазного зціджування LOVI

Двофазне зціджування - це особливий принцип роботи молоковідсмоктувача, який копіює природне годування. Під час годування малюк смокче з різною інтенсивністю. Спочатку він робить часті і неглибокі рухи, стимулюють приплив молока, після чого малюк розслаблено і повільно п'є. Саме з урахуванням особливостей дитячого смоктання і була розроблена технологія двофазного зціджування. Це перетворює процедуру зціджування на природний, комфортний для мам процес.

Схожі матеріали:
👁 860
Категорія: Прес-реліз
Теги: Двофазний молоковідсмоктувач, молоковідсмоктувач, Електричний молоковідсмоктувач, Годування, груди, Мама




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ