Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.03.2014

Жінкам не можна стримувати своїх емоцій


Терплячість у відносинах з близькими - обов'язкові умови миру в сім'ї


Жінкам не можна стримувати своїх емоцій

Замість того, щоб проявляти нескінченну терплячість, можливо, варто переглянути свої плани і добитися успіху в чомусь іншому? Чи є сенс займатися тим, що вам не подобається?

Терплячість у відносинах з близькими - обов'язкові умови миру в сім'ї. Ну не будете ви постійно лаятися з сином, який погано вчиться!

Якщо привід для сварки нікчемний, чи варто зриватися? Але. Не можна проявляти терплячість у відносинах з людьми, коли безпосередньо порушуються ваші інтереси.

Якщо коханий постійно ображає, терплячи його витівки, подумайте: яким він буде через п'ять років? Чи хочете ви для себе та своїх дітей такого життя?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В.Кличко: наші цілі - вступ України до ЄС, прямі переговори з НАТО і вибори Президента у травні

Варто для себе вияснити головні речі: не можна нервуватися через дрібниці. Бо це все рано чи пізніше вирішиться саме собою, а нервові клітини не відновлюються.

Але, кажуть медики, що тримати все в собі не можна. Так ви "закопуєте" образи, які по-тихеньку з'їдають вас та ваше серце. А це, як відомо, до добра не призводить... Є моменти в житті, коли варто все пропустити крізь вуха, але ніколи не можна закопувати емоції та переживання.

Краще спокійно поговоріть із тим, хто вам дошкуляє, намагайтеся зробити це толерантно, але дайте зрозуміти, що вам не подобається. Тоді і ви, і ваш співрозмовник залишитеся задоволені від того, що між вами немає недомовок.

Схожі матеріали:
👁 1215
Категорія: Актуально
Теги: здоров'я, стрес, жінка, Мама, нерви, сварки, Образи, психологія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ