Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.03.2014

В.Кличко: наші цілі - вступ України до ЄС, прямі переговори з НАТО і вибори Президента у травні


Україна хоче будувати з усіма державами дружні відносини


В.Кличко: наші цілі - вступ України до ЄС, прямі переговори з НАТО і вибори Президента у травні

Україна хоче будувати з усіма державами дружні відносини, які будуть ґрунтуватися на таких цінностях, як: взаємоповага, суверенітет і відповідальність.

Про це заявив лідер "УДАРу” Віталій Кличко, виступаючи на Конгресі Європейської народної партії у Дубліні, передає УНН.

"Наші цілі: вступ України до ЄС, прямі переговори з НАТО, проведення реформ, сприяння свободі преси і дотриманню прав людини та проведення прозорих президентських виборів 25 травня”, - наголосив Кличко.

Він відзначив, що український народ переміг в боротьбі проти Януковича, і той був змушений тікати до Росії. І тільки ситуація в Україні почала стабілізуватися - був призначений склад кабінету міністрів та в України нарешті з'явився шанс на втілення реформ- Росія розпочала воєнну інтервенцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Кутовий: «Українську армію можна підтримати грошима за рахунок скорочення чиновницьких витрат»

"Озброєні люди бігають містами Криму та провокують українських військових. Російські медіа відображають ситуацію неправдиво та фальшують факти. Втім, реакції на агресивні провокації не відбулося. Українська армія тримається героїчно та професійно, - відзначив лідер "УДАРу”. - Тепер нам стало зрозуміло, який сценарій був у Путіна на думці. Разом з тим, Янукович знаходиться зараз у Росії і називає себе легітимним президентом.

Тут виникає питання: чому ж він не повернеться в Україну? Чого або кого боїться? Народу? Своєї партії? Чи це через свою незаконну діяльність?” – відзначив Кличко.

Політик зазначив, що Україна сьогодні потребує підтримки всіх друзів для проведення реформ, щоби стати стабільною та успішною державою. "Україна буде демократичною, політично і економічно сильною країною”, - підкреслив Віталій Кличко.

Схожі матеріали:
👁 1094
Категорія: Актуально
Теги: україна, кличко, НАТО, ЄС




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ