Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.08.2016

На Полтавщині невідомі підірвали банкомат, постраждалих немає


Камера зовнішнього відеоспостереження за банкоматом, закріплена на приміщенні сільради, заклеєна липкою стрічкою


На Полтавщині невідомі підірвали банкомат, постраждалих немаєДо Решетилівського відділення поліції 31-го липня, о 02.15 надійшло повідомлення про те, що в селі Покровському, в приміщені сільської ради пролунав вибух.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що в приміщені почтового відділення стався вибух, унаслідок якого пошкоджено банкомат та приміщення, в якому він знаходиться. Постраждалих немає.

Камера зовнішнього відеоспостереження за банкоматом, закріплена на приміщенні сільради, заклеєна липкою стрічкою.

Під час огляду сейфу банкомата інкасаторами було встановлено, що касети з грошовими коштами не пошкоджено, банкноти передані представникам банку.

Під час огляду місця події експертами-вибухотехніками встановлено, що в даному приміщені вибухові речовини не застосовувались. Вибух здійснено із застосуванням газу, шляхом загазування порожнин банкомату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині від розриву снаряд травмовано трьох чоловіків (ФОТО)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років).

Триває досудове розслідування.












 
Відділ комунікації поліції Полтавської області


Схожі матеріали:
👁 856
Категорія: Актуально
Теги: банкомат, Вибух




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ