Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.09.2016

На Полтавщині пасажирський потяг смертельно травмував чоловіка


Травми виявились несумісні з життям, людина померла на місці


На Полтавщині пасажирський потяг смертельно травмував чоловікаДо відділення № 1 Полтавського відділу поліції ввечері 4 вересня надійшло повідомлення від диспетчера залізничної станції про те, що на залізничному перегоні пасажирським потягом «Харків-Мукачево» було скоєно наїзд на чоловіка.

Травми виявились несумісні з життям, людина померла на місці.

При виїзді на місце події слідчо-оперативної групи інформація підтвердилась. Як пояснив машиніст локомотиву, постраждалий чоловік переходив залізничні колії не у відведеному для цього місці, незважаючи на те, що назустріч йому йшов потяг.

Побачивши на колії людину, машиніст вдався до екстреного гальмування, однак, зупинити багатотонний потяг не встиг. Після того, як локомотив було зупинено, машиніст відтягнув постраждалого з рейок, викликав швидку допомогу, та, дочекавшись її приїзду, попрямував згідно вказаного розкладу та маршруту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стан правопорядку за добу (з 02 вересня по 03 вересня 2016 року)

Відділенням поліції № 1 міста Полтава відомості за даним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На даний час проводяться заходи по встановленню особи загиблого, можливих очевидців трагедії, а також обставин, що спонукали чоловіка до порушень правил техніки безпеки на залізниці.
 
За інформацією відділення поліції № 1 міста Полтава


Схожі матеріали:
👁 1011
Категорія: Актуально
Теги: залізниця, травма, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ