Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.11.2015

На Полтавщині водія побили, зв’язали та покинули помирати


На Полтавщині підпалили автівку, а водія побили, роздягнули та зв’язали, а насамкінець вивезли у поле і залишили помирати


На Полтавщині водія побили, зв’язали та покинули помиратиНа Полтавщині підпалили автівку, а водія побили, роздягнули та зв’язали, а насамкінець вивезли у поле і залишили помирати.

Мешканці одного із сіл Кобеляцького району на Полтавщині звернулись до міліції з інформацією, що знайшли у полі згоріле авто, а біля нього - зв’язаного чоловіка. Лікарі повідомляють, що постраждалого до них доставили у тяжкому стані.

«Обширними підшкірними гематомами обличчя, рубленими ранами м’яких тканин голови, переломами ребер та травмами внутрішніх органів», - розповів лікар травматолог Кобеляцької ЦРЛ Генадій Білик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Державтоінспекція нагадує: час "перевзути" свій транспортний засіб!

 Міліції вдалось затримати 2-х нападників, одному з них 17-ть років. Напали на чоловіка заради 9-ти тис. грн та золотої каблучки, йдеться на nnovosti.info.

Схожі матеріали:
👁 1303
Категорія: Прес-реліз
Теги: лікарі, Полтавщина, водій




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ