Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.10.2013

На Семенівщині чоловік підкинув колишній співмешканці пакет з коноплею


Про це правоохоронцям повідомила сама 27-річна жителька Семенівського району


На Семенівщині чоловік підкинув колишній співмешканці пакет з коноплею

Про це правоохоронцям повідомила сама 27-річна жителька Семенівського району. Вона розповіла міліції про те, що після візиту до неї в гості колишнього співмешканця, знайшла пакет із зеленою речовиною, зовні схожу на коноплю.

Під час проведення огляду домогосподарства жінки, працівники карного розшуку виявили та вилучили поліетиленовий пакунок з подрібненою висушеного речовиною рослинного походження, схожу на рослини конопель, вагою близько 38 грам.

Як з’ясувалося, власником наркотичної сировини виявився безробітний 29-річний житель Семенівського району, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Громадянин стверджує, що даний наркотичний засіб він зберігав виключно для власних потреб без мети збуту.

Наразі наркотичну речовину направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно–криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У неділю 27 жовтня 2013 р. Україна перейде на зимовий час

По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичної речовини без мети збуту). Санкція даної статті карається позбавленням волі строком до трьох років.

Семенівський РВ УМВС
України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 907
Категорія: Актуально
Теги: конопля, Семенівка, пакет




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ