Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.07.2020

На заводі «Єврокар» в Україні готуються виробляти електромобілі Volkswagen


В Україні вже найближчим часом можуть почати збирати електромобілі


В Україні вже найближчим часом можуть почати збирати електромобілі. Зокрема, відповідну підготовку вже ведуть на заводі «Єврокар» на Закарпатті.

За попередніми даними, виробляти на підприємстві будуть електромобілі Volkswagen, повідомляє autogeek.com.ua


На заводі «Єврокар» вироблятимуть електромобілі Volkswagen
 

Виробництво електромобілів в Україні стане можливим після ухвалення Верховною Радою необхідних законопроектів №3476 та №3477. Напередодні Комітет із питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував включити їх до порядку денного сесії Верховної Ради та прийняти за основу.
 
«Ми стали ще на крок ближчими до електромобілів made in Ukraine», – повідомив про рішення Комітету народний депутат Роберт Горват.

За його словами, після ухвалення законопроекти кардинально змінять податкову та митну політику в галузі будівництва та імпорту транспорту на електротязі.
 
«Це дасть змогу привести до країни міжнародних інвесторів, розпочати у нас будівництво електрокарів відомих світових виробників, повністю перезапустити вітчизняну автомобілебудівну галузь, давши їй вихід на європейські ринки», – підкреслив парламентар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 12 липня – День фотографа


На заводі «Єврокар» вироблятимуть електромобілі Volkswagen
 

Варто зазначити, що законопроект №3476 продовжує пільги на електромобілі до 2025 року, а №3477 – звільняє від податків до 2029 року комплектуючі та обладнання для випуску електромобілів.

Схожі матеріали:
👁 433
Категорія: Актуально
Теги: Volkswagen, електромобілі, Завод «Єврокар»




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ