Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.08.2022

Volkswagen Group представила перший електричний прототип пасажирського дрону eVTOL «Літаючий тигр»


Volkswagen Group China швидко розширює місцеві дослідження, розробки та досвід у галузі програмного забезпечення


Електричний пасажирський дрон «Літаючий тигр»

Volkswagen Group China представила свій перший електричний прототип пасажирського дрону з вертикальним зльотом та посадкою (eVTOL) у рамках своєї стратегії з дослідження та відкриття нових можливостей у галузі повністю електричних та стійких концепцій індивідуальної мобільності.

У 2020 році Volkswagen Group China запустила проект вертикальної мобільності для вивчення мобільних рішень наступного покоління, включаючи ринок міської повітряної мобільності та розширення міського руху у повітряний простір. Після інтенсивних досліджень, концептуальної роботи та розробок команда проекту розробила свою першу модель – V.MO. Цей первісний прототип також отримав прізвисько «Тигр, що літає» через його відмінне чорно-золоте забарвлення, яке було пофарбоване в ознаменування його запуску в рік Тигра.

Концепція прототипу ґрунтується на існуючих рішеннях для автономного водіння та акумуляторної технології для забезпечення мобільності без шкідливих викидів. Модель з хрестоподібним крилом довжиною 11,2 м і шириною розмаху 10,6 м оснащена вісьмома гвинтами для вертикального підйому і двома пропелерами для горизонтального польоту. Група проведе кілька льотних випробувань, щоб оптимізувати концепцію, а покращений прототип пройде додаткові розширені випробувальні польоти до кінця літа 2023 року.


Електричний пасажирський дрон «Літаючий тигр»
 

Д-р Стефан Велленштайн, генеральний директор Volkswagen Group China, сказав:
 
«Завдяки цьому пілотному проекту ми виводимо давні традиції Volkswagen у галузі точного машинобудування, дизайну та інновацій на новий рівень, розробляючи продукт преміум-класу, який задовольнятиме потреби в мобільності наших майбутніх клієнтів. Це новаторський проект, який наша команда розпочала з нуля — вони працюють із новими концепціями дизайну та матеріалами, розробляючи нові стандарти безпеки, впроваджуючи інновації на кожному етапі шляху. Запуск цієї приголомшливої ​​перевірочної моделі – V.MO – є першою з багатьох віх на нашому шляху до міських авіаперевезень та чудовим прикладом нашої місії «З Китаю для Китаю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер перетворив бачок унітазу на повнофункціональний геймерський ПК

Volkswagen Group China швидко розширює місцеві дослідження, розробки та досвід у галузі програмного забезпечення, щоб швидше реагувати на потреби клієнтів та значно прискорювати темпи інновацій. Проект «Вертикальна мобільність» вимагає міждисциплінарного та інноваційного мислення у новій галузі, і Група сформувала команду молодих місцевих експертів, щоб просувати його вперед. Їх підтримали китайські партнери, зокрема Hunan Sunward Technology, дочірня компанія виробничої групи Sunward із Хунані. Компанія спеціалізується на розробці, продажу та обслуговуванні авіаційної продукції та є лідером на ринку легких спортивних літаків.

Електричний пасажирський дрон «Літаючий тигр»
 

Міська повітряна мобільність — це ринок, що швидко розвивається, метою якого є використання повітряного простору для повідомлень на короткі та середні відстані, особливо над великими містами та між ними. У Китаї він має відіграти важливу роль у майбутньому міського та міжміського транспорту у його перевантажених мегаполісах.

Схожі матеріали:
👁 429
Категорія: Технології
Теги: eVTOL, літаюче таксі, Volkswagen, пасажирський дрон, пасажирський літак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ