Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.11.2022

Archer Aviation представила своє повнорозмірне електричне повітряне таксі Midnight eVTOL


Повітряне таксі eVTOL здатне розвивати максимальну швидкість до 150 миль на годину (241 км/год) та може пролетіти до 100 миль (160 км) без підзарядки.


повнорозмірне електричне повітряне таксі Midnight eVTOL

Archer Aviation представила серійний літальний апарат Midnight, літак eVTOL з пілотом та чотирма пасажирами. Archer та такі клієнти, як United Airlines, будуть використовувати Midnight для перевезення пасажирів по жвавих міських районах, зокрема в аеропорти.

Midnight – це еволюція літального апарату Archer eVTOL, Maker, який підтвердив свою запатентовану конфігурацію. Це означає, що на його 47-футовому розмаху крила знаходиться дюжина пропелерів – шість спереду та шість на задній кромці. Шість передніх п'ятилопатевих пропелерів здатні повністю нахилятися вперед для крейсерського польоту, в той час як шість нерухомих пропелерів ззаду є дволопатевими гвинтами, спрямованими вгору, і вони фіксуються в конфігурації з мінімальним лобовим опором в горизонтальному польоті.


повнорозмірне електричне повітряне таксі Midnight eVTOL
 

Електричний eVTOL спроектований так, щоб бути безпечним, стійким та безшумним, і може перевозити чотирьох пасажирів та пілота. Повітряне таксі eVTOL здатне розвивати максимальну швидкість до 150 миль на годину (241 км/год) та може пролетіти до 100 миль (160 км) без підзарядки. Він оптимізований для поїздок на короткі відстані близько 20 миль (32 км) із періодом зарядки приблизно 10 хвилин між ними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плавуче місто у формі черепахи - концепція тераяхти Pangeos від Pierpaolo Lazzarini

Сидіння Midnight виготовлені з лляного волокна і добре поглинає CO2. Крім того, у дизайні використовується тканина, виготовлена ​​з переробленого вмісту, такого як пластикові пляшки. Більше того, в електродвигунах, що використовуються в Midnight, значно менше частин, що рухаються, ніж у газотурбінних або поршневих двигунах, що дозволяє їм працювати з меншими витратами на технічне обслуговування і меншим загальним ризиком.


повнорозмірне електричне повітряне таксі Midnight eVTOL
 

Компанія стверджує, що конструкція літального апарату Midnight майже в 1000 разів тихіша за гелікоптер. Крім того, Midnight є повністю електричним, що забезпечує нульові викиди при експлуатації. Archer прагне наскільки можна використовувати відновлювані джерела енергії для живлення своїх літаків.

 


Схожі матеріали:
👁 1528
Категорія: Технології
Теги: Літальний апарат, літаюче таксі, eVTOL, літак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ