Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


13.06.2023

Китайці виготовили першу в світі пілотовану тарілку з вертикальним зльотом


VTOL має шестиканальну конструкцію вентилятора з 12 лопатями пропелера


перша в світі пілотована тарілка з вертикальним зльотом

Китайська компанія Shenzhen UFO Flying Saucer Technology виготовила та представила перший у світі пілотований апарат, що нагадує НЛО. Літак VTOL має шість двигунів і дванадцять лопатей.

«Після трьох років досліджень і розробок компанія Shenzhen UFO Flying Saucer Technology виготовила першу в світі пілотовану тарілку з вертикальним зльотом», - йдеться в повідомленні компанії.


перша в світі пілотована тарілка з вертикальним зльотом
 

VTOL має шестиканальну конструкцію вентилятора з 12 лопатями пропелера. Це дозволяє йому досягти «потрійного резервування безпеки з погляду джерела живлення, силового двигуна, керування польотом тощо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японія розробляє протигіперзвукову зброю на основі рейкотрона, вона може випускати снаряд зі швидкістю 7,5 Маха

Електро-VTOL злітає та приземляється вертикально і може робити це як із суші, так і з води, що робить його літаком-амфібією.

перша в світі пілотована тарілка з вертикальним зльотом
 

Цей апарат може літати до 15 хвилин, досягаючи висоти до 200 метрів зі швидкістю 50 км/год. За словами розробників, безліч гвинтів дозволяє апарату досягти «потрійного рівня безпеки з погляду джерела живлення, силового двигуна, керування польотом».

Схожі матеріали:
👁 277
Категорія: Технології
Теги: VTOL, літаюче таксі, Літальний апарат, літак




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ