Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.08.2022

Блогер перетворив бачок унітазу на повнофункціональний геймерський ПК


Під час збирання не обійшлося і без проблем


Блогер перетворив бачок унітазу на повнофункціональний геймерський ПК

Сьогодні на ринку достатньо цікавих корпусів для комп'ютерів, а користувачі перенаситилися такими банальними ідеями, як корпус-піраміда або відкритий корпус-стенд. Принаймні так вважав блогер Basically Homeless, який вирішив перетворити свій новий унітазний бачок на повнофункціональний ігровий ПК. Перед збиранням було поставлено три основні цілі:
  • Клавіатура, миша
  • 2400Hz
  • CS:GO
Забігаючи на перед, усі вони були успішно досягнуті, а співкомандники блогера просто не повірили, що його ПК перебуває у зливному бачку.

Причина, через яку було ухвалено таке нестандартне рішення, лежить у втраті інтересу блогера до Nintendo Switch. За довгий час користування приставка йому сильно набридла, а витрачати місяці на очікування SteamDeck він відмовився, після чого погляд упав на бачок унітазу.

Спочатку, розуміючи, що конструкція потребує підготовки та планування, блогер створив 3D-модель бачка, вирізав скляну панель, щоб вода не затопила комплектуючі, вставив попереду ще одну скляну панель, щоб комплектуючі були видні під час гри, а також проробив кілька отворів для надходження повітря, куди помістив кулера на 120 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Африці представили електромотоцикл Roam Air за ціною електровелосипеда

Після складання самого ПК на Mini-ATX материнській платі, встановлення та підключення всіх комплектуючих до бачка, блогер зіткнувся з тим, що рукотворний "акваріум" для води протікає, тому систему довелося перезбирати заново. Нарешті, коли всі проблеми були вирішені, настала черга запуску системи. Працює вона від ручки на бачку, що змиває воду.

Єдине, що залишилося блогеру - це запустити CS:GO на заздалегідь встановленому телевізорі, і насолодитися роботою, з чим він теж успішно впорався.

 


Схожі матеріали:
👁 680
Категорія: Технології
Теги: бачок унітазу, геймерський ПК




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ