Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.08.2018

Нарада у міського голови (7 серпня 2018 року)


Заплановані урочистості до Дня Державного Прапора України 23 серпня та Дня Незалежності України 24 серпня


Нарада у міського голови (7 серпня 2018 року)7 серпня 2018 року під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася апаратна нарада з начальниками відділів міської ради, керівниками комунальних підприємств та в.о. старост. На початку наради Віталій Іванович звернувся зі словами вдячності до всіх, хто приклав зусилля для проведення масових заходів до Дня міста. Далі присутні приступили до вивчення та обговорення нагальних питань життєдіяльності громади. Зокрема йшлося про капітальний ремонт тротуарів, встановлення теплових лічильників у багатоквартирних будинках, поповнення реєстру територіальної громади, боротьбу з бур’янами та ін.

Апаратна нарада продовжилася інформацією про заходи, заплановані на найближчий час. Так, 17 серпня о 10.00 відбудеться чергове засідання сесії міської ради. На розгляд депутатів виноситься великий обсяг питань, які попередньо будуть обговорені та доопрацьовані на постійних депутатських комісіях. Також заплановані урочистості до Дня Державного Прапора України 23 серпня та Дня Незалежності України 24 серпня.

Також під час наради йшлося про підготовку до нового навчального року на території об’єднаної громади. Всі заклади освіти проводять планові підготовчі роботи, зокрема завершено ремонтні роботи у ЗОШ №2 та спортзалі ЗОШ №4, закуплено комплект меблів для першачків відповідно Концепції «Нової української школи».

За результатами наради міським головою надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

 

Нарада у міського голови (7 серпня 2018 року)

 

Нарада у міського голови (7 серпня 2018 року)

 

Нарада у міського голови (7 серпня 2018 року)

 

Нарада у міського голови (7 серпня 2018 року)



Схожі матеріали:
👁 927
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: нарада, міський голова, апаратна нарада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ