Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.05.2019

Підсумки апаратної наради


Розпочато роботи з поточного ремонту дорожнього покриття по вулицях Чернишевського, Магістральна, Євгена Гребінки, Миру


21 травня 2019 року міський голова Віталій Колісніченко провів щотижневу апаратну нараду. Підсумували події, які відбулися на минулому тижні, обговорили актуальні питання життєдіяльності громади та озвучили план заходів на найближчий період. Зокрема зупинилися на питаннях: підведення підсумків 20 позачергової сесії; проведення ЗНО; підготовка до оздоровлення дітей; підведення підсумку конкурсу з вивезення твердих побутових відходів; завершення ремонтних робіт у ЗОШ № 1 та інклюзивно-ресурсному центрі.


Підсумки апаратної наради


Розпочато роботи з поточного ремонту дорожнього покриття по вулицях Чернишевського, Магістральна, Євгена Гребінки, Миру, Пушкіна. Комунальники поінформували про проведені роботи з викошування бур’янів, ремонту покрівлі багатоповерхового будинку по провулку Піонерський, 1а та інші.

Далі обговорили заплановані заходи на найближчий період. 25 травня о 13.00 в міському Будинку культури відбудеться заключний концерт за участю кращих колективів та виконавців Гребінківської ОТГ «Де згода в сімействі». Вхід вільний, запрошуємо всіх охочих.


Підсумки апаратної наради
 

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Підсумки апаратної наради


Схожі матеріали:
👁 617
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: нарада, Гребінка, міський голова




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ