Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.01.2014

Нарада заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківського району


Методист РМК Панченко І.О. повідомила про стан злочинності за IV квартал в Полтавській області та Гребінківському районі


Нарада заступників директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району

24 січня в районному відділі освіти, молоді та спорту відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи на тему «Профілактика правопорушень серед неповнолітніх».

Відкрила нараду начальник відділу освіти, молоді та спорту Бігун Н.О., яка ознайомила присутніх з порядком денним.

Фельдшер- санітар Рай СЕС м. Гребінка Лисенко Т.Г. надала роз'яснення та рекомендації по щотижневій та щомісячній звітності по захворюваності дітей на грип та ГРВІ, відповіла на запитання учасників наради.

Методист РМК Панченко І.О. повідомила про стан злочинності за IV квартал в Полтавській області та Гребінківському районі зокрема. Наголосила на заходах, які проводять школи щодо профілактики правопорушень та веденні документації правовиховної роботи.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Зюзь Д.В. повідомив, що на виконання Указу Президента України від 06 січня 2010 року № 6 "Про деякі заходи щодо сприяння вирішенню актуальних питань молоді",  рішення ХІІ сесії двадцять четвертого скликання міської ради від 23 березня 2004 року "Про діяльність райвідділу УМВС в Полтавській області та лінійного відділу на станції Гребінка УМВС на Південній залізниці щодо запобігання бездоглядності, правопорушень і злочинності серед неповнолітніх на території міста" та з метою пропаганди й утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі, слід продовжувати пропаганду профілактики алкоголізму, тютюнопаління, наркоманії, інших соціально небезпечних явищ, сприяти протидії поширення алкоголю та тютюну серед учнівської молоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трави з Ведмежого яру лікують гребінківців

Для цього слід організовувати конкурси стінних газет, виступи агітбригад, зустрічі з лікарями-наркологами.

Всіляко залучати школярів до занять спортом і фізкультурою, до участі в гуртках, секціях, клубах за інтересами. 

Провідний спеціаліст Гребінківського районного управління юстиції Литвиненко І.В. розповіла про методи роботи з дітьми по профілактиці правопорушень, про порядок ведення обліку дітей "групи ризику”.

З метою профілактики правопорушень та недопущення вчинення неповнолітніми повторних злочинів визначено :
• активізувати роботу по зниженню росту та попередженню дитячої злочинності шляхом налагодження тісної співпраці ЗНЗ району та структурних підрозділів райдержадміністрації;
• особливу увагу приділяти змістовному дозвіллю та зайнятості шкільної молоді в позаурочний час;
• проводити просвітницьку роботу з підлітками та їх батьками.
Відділ освіти, молоді та спорту Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1254
Категорія: Актуально
Теги: УМВС на Південній залізниці, виховна робота, Гребінківський




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ