Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.05.2015

Не згасає вогонь вічної пам 'яті


Напередодні Дня Перемоги, 8 травня, у Шумейковому Урочищі (м.Лохвиця) відбулося вшанування пам'яті загиблих


Не згасає вогонь вічної пам 'ятіОстаннім часом помітно змінюється ставлення молоді до історії нашої країни, про що свідчать тисячі зруйнованих постаментів вождям тоталітарного режиму. Дисонансу зазнають і погляди на Велику Вітчизняну війну.

Та який рік би не був на календарі, яка б країна не зоріла за нашими вікнами, завжди і скрізь ми повинні пам' ятати, киммиє.іякоює наша історія. Повинні пам'ятати вічний подвиг наших предків, які віддали життя за світле майбутнє нащадків у роки Другої світової війни.

Напередодні Дня Перемоги, 8 травня, у Шумейковому Урочищі (м.Лохвиця) відбулося вшанування пам'яті загиблих, яке було представлено урочистою частиною та святковим концертом. Свято зібрало велику кількість ветеранів та гостей з різних населених пунктів.

Цього року в Урочищі поталанило побувати й учням Гребінківської гімназії разом з класним керівником Глібовець Н.М. завдяки сприянню голови Гребінківської районної ради ветеранів війни і праці Неруша В.М. Діти мали змогу прослухати змістовну історичну розповідь від талановитого екскурсовода, оглянути всі пам'ятки території, отримати величезну кількість позитивних вражень та стати на крок ближчими до історії рідного краю.

Шумейкове Урочище цього року кипіло особливою атмосферою - чудова організація заходу та краса візуального враження. Раджу відвідати Лохвицю наступного року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соціальна складова ЗНО: чому знизили експертний пороговий бал?

Адже кожен з нас повинен усвідомлювати велику цінність мільйонів покладених життів в боротьбі за свободу, оберігати те, що ми маємо.

Мирного блакитного неба нам над головами та процвітання нашій могутній Батьківщині. Ніхто не забутий, ніщо не забуто!
За матеріалами "Гребінчин край"


Схожі матеріали:
👁 1003
Категорія: Прес-реліз
Теги: Шумейкове Урочище, Полтавщина, Лохвиця, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ