Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.07.2014

Невідомі обстріляли товарний потяг на Харківщині


З місця події вилучено речові докази, по яким будуть призначені експертизи з метою ідентифікації зброї


Невідомі обстріляли товарний потяг на Харківщині

До чергової частини лінійного відділу на ст. Основа УМВС України на Південній залізниці надійшла інформація про те, що машиніст вантажного потягу почув хлопок.

Під час виїзду на місце пригоди правоохоронці встановили, що 7 липня близько 6-ї години ранку на перегоні «Зміїв-Занки» машиніст вантажного потягу почув підозрілий звук, схожий на хлопок. Після прибуття потягу на станцію Занки було оглянуто цистерну та виявлено вм'ятину розміром близько одного метра.

В ході огляду місця події працівниками міліції встановлено, що близько 6-ї години ранку на вказаному перегоні з лісного масиву, який впритул наближений до залізниці, зі зброї, яка наразі встановлюється, був зроблений постріл по залізничній цистерні, яка рухалася у складі вантажного потягу. Внаслідок пострілу відбулося механічне пошкодження цистерни, але зупинки потягу або порушення графіку руху потягів на вказаній ділянці залізниці не сталося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук зустрівся з представниками Генштабу Збройних Сил України

З місця події вилучено речові докази, по яким будуть призначені експертизи з метою ідентифікації зброї, встановлюються свідки та очевидці.

– Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 КК України (терористичний акт), – повідомив перший заступник начальника УМВС України на Південній залізниці Олексій Тригуб.

СЗГ УМВС України на Південній залізниці



Схожі матеріали:
👁 1404
Категорія: Актуально
Теги: Харківська, залізниця, обстріл, Цистерна, зброя




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ