Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.05.2016

Незанання закону не звільняє від відповідальності


Без автомобіля АЗЛК-2140 1983 року випуску зеленого кольору, повернувся додому громадянин


Незанання закону не звільняє від відповідальностіБез автомобіля АЗЛК-2140 1983 року випуску зеленого кольору, повернувся додому громадянин, що хотів після встановлення газобалонного обладнання, внести дані про зміни, перереєструвавши транспортний засіб.

Старший судовий експерт при дослідженні автомобіля виявив, що в місці розташування номерного позначення кузова вварена металева пластина, на якій будь-які маркувальні позначення відсутні. Слідів втручання в номерне позначення шасі та двигуна не виявлено.

Очевидно, що злочинних намірів громадянин не переслідував. Він лише надав естетичного вигляду ділянки кузова, де розміщений номер, на якій під впливом корозійних процесів, зіпсувалися цифри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Керування транспортним засобом з причепом

Автовласник вирішив самотужки, без попередньої консультації працівника ТСЦ та експерта НДЕКЦ, реставрувати ушкоджене місце. Нажаль, чоловік не знав, що такі, здавалося б на перший погляд, невинні дії регулюються статтею 290 ККУ «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів».

Шановні автовласники, Регіональний сервісний центр застерігає: у разі, якщо автомобіль потребує капітального чи «косметичного» ремонту, попередньо звертайтеся до працівників ТСЦ та отримуйте консультацію, як вчинити, аби не порушити норм права.









 
Регіональний сервісний центр МВС в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 948
Категорія: Прес-реліз
Теги: відповідальність, автомобіль, АЗЛК, транспортний засіб




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ