Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.06.2019

Облаштування дитячої кімнати


Дитяча постільна білизна: критерії вибору, огляд виробників і раді з відходу


Народження дитини - велика подія в кожній сім'ї. ЇЇ чекають батьки, дідусі, бабусі і інші родичі. Основне завдання останніх - створення максимально комфортних, зручних і практичних умов для малюка.

Першочергове завдання належить облаштування дитячої кімнати. Це не лише ремонт і купівля меблів, але і грамотний вибір спального приладдя - постільної білизни, матраца, ковдри і подушки, пледа і іншого. Кожен з цих виробів повинен в першу чергу відповідати віку малюка. Купити якісний комплект дитячої постільної білизни, можна в інтернет магазині постільної білизни FomTextile від Українського виробника.
 

Особливості вибору дитячої постільної білизни
 

Особливості вибору дитячої постільної білизни

При купівлі комплекту для дитини треба брати до уваги декілька аспектів. Сюди відносяться якість пошиття, колір, тип матеріалу, використаного для пошиття і інше.

Першим критерієм вибору є естетичність білизни. Вона має бути привабливою і акуратною. Важливо, щоб шви на виробах були рівними і міцними. Не допускається наявність ниток, що стирчать, і грубих вузлів.

Перші свідчать про недостатню міцність і про нетривалий термін експлуатації. Вузли і неакуратні шви можуть стати причиною занепокоєння дитини, оскільки натиратимуть ніжну шкіру.

З цієї ж причини не варто купувати комплекти з мереживом.

Відносно матеріалів виготовлення, то педіатри рекомендують купувати для дітей постільну білизну з натуральної сировини. Вона має масу переваг:
  • екологічна чистота;
  • "дихаючі" властивості, що запобігають надмірному потінню;
  • гіпоалергенна якість.
На сучасному ринку можна знайти комплекти з ситцю, бязі, бамбукового волокна, сатину, льону, тіка і інших природних матеріалів. Перший тип сировини є найекономніший, але його естетичні характеристики втрачаються через декілька прань.

Бамбук має протимікробні властивості і чудово вбирає вологу. Але його вартість неймовірно висока. Льон відрізняється великим переліком позитивних властивостей. Оптимальне співвідношення якості і ціни мають бязь і сатин.

Ці тканини випускаються у великому асортименті відтінків в усіх стандартних розмірах.

Колір і дизайн

Постільні набори, призначені для дітей, не мають бути надмірно яскравими і насиченими. Соковиті відтінки можуть свідчити про наявність барвників неприродного походження. Подібні речовини швидко вимиваються з тканини, роблячи її непривабливою. Крім того, синтетичні добавки можуть викликати алергічні реакції, почервоніння і роздратування.

Купити якісні комплекти сьогодні можливо і в традиційних магазинах, і на інтернет-сайтах. Наприклад, дитячу постільну білизну від виробника FomTextile в Україні, можна подивитися у великому асортименті, і при необхідності зробити замовлення.

Схожі матеріали:
👁 1045
Категорія: Прес-реліз
Теги: дитячої постільної білизни, тканина, дизайн, колір




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ