Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.12.2015

Офіційне повідомлення про позачергову сесію Гребінківської міської ради


33 позачергова сесія


13 жовтня 2015 року  депутати Гребінківської міської ради зібралися на 33 позачергову сесію. На засідання були запрошені: Роспопов В.В. -  голова районної державної адміністрації,  Зінченко В.М. - голова районної ради, заступники  міського голови, керівники відділів та спеціалісти міської ради, члени виконавчого комітету, засоби масової інформації.

На сесії розглянуто ряд питань:

  • Про підсумки виконання бюджету міста за 9 місяців п. р.
  • Про внесення змін до бюджету міста на 2015 рік.
  • Про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету міста.
  • Про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги, відповідно до міської Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2015 рік та відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та членів їх сімей на 2015 рік.
  • Про розгляд звернень громадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин .
  • Про встановлення пільг щодо сплати земельного податку в м. Гребінка на 2016 рік.
  • Про внесення змін до кошторису витрат на реалізацію міських програм: Програми  забезпечення багатоквартирних будинків засобами обліку теплової енергії у м. Гребінка на 2015 рік;  Програми профілактики злочинності та правопорушень на території м. Гребінка на 2015 рік; цільової Програми підтримки соціально-економічного розвитку м. Гребінка на 2011-2015 роки.
  • Про надання попередньої згоди щодо прийняття у власність територіальної громади міста модульної котельні з прилеглими комунікаціями та систему електричного опалення по жилому будинку за адресою: м. Гребінка, вул. Крупської, 4.
  • Різне.

Під час підготовки до сесії виникли ще деякі додаткові питання, які були включені до порядку денного сесії, а саме:

Про скасування рішення виконавчого комітету Гребінківської міської ради від 30.12. 2013 року № 347 «Про визначення виконавцем послуг централізованого опалення ТОВ « КТС Інжиніринг».

Про Програму догляду за зеленими насадженнями на 2015-2017 роки.

За підсумками 9 місяців 2015 року бюджет міста виконано на 106,1%, перевиконання склало 224 213 грн., і це дало змогу збільшити видатки на реалізацію міських програм Програми  забезпечення багатоквартирних будинків засобами обліку теплової енергії у м. Гребінка на 2015 рік;  Програми профілактики злочинності та правопорушень на території м. Гребінка на 2015 рік; цільової Програми підтримки соціально-економічного розвитку м. Гребінка на 2011-2015 роки та проведення поточного ремонту доріг (ямковий ремонт).

Також депутати затвердили розпорядження міського голови, які були прийняті в міжсесійний період: про внесення змін до бюджету міста на 2015 рік, про надання матеріальної допомоги відповідно до міської  програми соціального захисту окремих незахищених  категорій населення міста на 2015 рік, про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО на 2015 рік.

На сесії розглянули та прийняли рішення з інших питань порядку денного.

В "Різному"  – міський голова Мілевський Ф.Г. подякував депутатам за роботу на благо територіальної громади міста, побажав здоров’я, успіхів, мирного неба та всього найкращого.

Наприкінці роботи сесії, Мілевський Ф.Г. - міський голова, підвів підсумки роботи засідання 33-ї позачергової сесії та оголосив про закриття 33 позачергової  сесії Гребінківської міської ради щостого скликання.



Схожі матеріали:
👁 798
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, міська рада, позачергова сесія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ