Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.09.2020

Оновлення Windows 10 20H2 стало доступно інсайдерам


Оновлення Windows 10 20H2 стало доступно учасникам інсайдерської програми Microsoft на каналі Beta


Оновлення Windows 10 20H2 стало доступно учасникам інсайдерської програми Microsoft на каналі Beta, а також комерційним клієнтам на каналах Beta і Release Preview. Мова йде про пакет KB4571756, установка якого принесе користувачам нові функції і виправлення, а номер збірки при цьому зміниться на 19042.508.


Оновлення Windows 10 20H2 стало доступно інсайдер


Нагадаємо, оновлення 20H2 багато в чому буде складатися з загальних виправлень і поліпшень стабільності системи. Воно також активує деякі функції Windows 10, які вже доставлені користувачам з попередніми оновленнями, але поки знаходяться в відключеному стані. Для користувачів, які використовують Windows 10 (2004) і регулярно встановлюють актуальні оновлення, завантаження і розпакування 20H2 пройде дуже швидко і не забере багато часу.

Варто також відзначити, що в KB4571756 включені кілька виправлень безпеки. Розробники усунули уразливість потенційного підвищення привілеїв в windowmanagement.dll. Ще вирішена проблема безпеки, пов’язана з одними проксі-серверами на базі HTTP, завдяки чому вони більше не зможуть використовуватися для пошуку оновлень. Для настройки поведінки користувача проксі-сервера тепер можна використовувати відповідну політику «Центру оновлень Windows». Також оновлення безпеки отримають фреймворки, компонент Microsoft Graphics, платформа додатків Windows і ін. Ознайомитися з повним списком змін, що вносяться можна в офіційному блозі розробників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Xiaomi випустила прошивку MIUI 12 для безлічі смартфонів

Реліз Windows 10 20H2 для інсайдерів на каналі Beta може говорити про те, що Microsoft закінчує підготовку до запуску нової версії програмної платформи, і незабаром буде розпочато повномасштабне поширення оновлення.

Схожі матеріали:
👁 698
Категорія: Технології
Теги: Інтернет, комп'ютер, оновлення, Microsoft, Windows 10, WINDOWS




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ