Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.03.2023

ООН відновила грошову допомогу для переселенців: як отримати


У пріоритеті — найбільш незахищені верстви населення.


грошова допомога

Агентство ООН у справах біженців відновило реєстрацію на отримання грошової допомоги в розмірі 2220 гривень для переселенців і постраждалих від війни осіб.

Повідомлення про це з'явилося на сайті Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

На виплати можуть розраховувати люди, які раніше не отримували фінансової допомоги від міжнародних організацій і мають дохід менший за 5400 гривень на місяць. У пріоритеті — найбільш незахищені верстви населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від 1700 до 3650 грн. штрафу загрожує продавцям за торгівлю черемшею

Для подачі заявки необхідно звернутися в пункт збору даних або до мобільної групи, яка здійснює виїзди в межах області. При собі треба мати документ, що посвідчує особу, ідентифікаційний код, свідоцтво про народження дітей, номер банківської картки, будь-які документи, що підтверджують приналежність до категорії вразливості.

У міністерстві наголошують, що для збору даних мають бути присутні всі члени родини. Винятком можуть бути маломобільні громадяни. Для сімей, де є такі люди, допускається реєстрація без їхньої присутності за оригіналами документів за умови надання медичної довідки, що підтверджує їхній стан здоров’я.

Схожі матеріали:
👁 316
Категорія: Актуально
Теги: грошова допомога, біженці, Агентство ООН, переселенці




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ