Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.02.2014

Оперативно-розпорядча нарада


15 лютого 2014 о 10.00 відбудуться урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав


Оперативно-розпорядча нарада

З метою гідного відзначення в Гребінківському районі Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у першого заступника голови районної державної адміністрації Валентини Лисогор відбулась оперативно-розпорядча нарада.

На нараді були присутні завідувач сектору з питань внутрішньої політики , взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації Биков Р.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Бігун Н.О., начальник відділу культури та архівної справи райдержадміністрації Запорожець Р.Р., методист районного будинку культури Максимейко Т.С., керівник Гребінківської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану/воїнів-інтернаціоналістів Колісниченко В.І.

Перший заступник голови райдержадміністрації В.М.Лисогор ознайомила з планом заходів з підготовки та проведення у 2014 році в районі Року учасників бойових дій на території інших держав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ток-шоу Савика Шустера будет выходить на "5 канале"?

Було вирішено провести урочистості з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 15.02.2014 о 10.00 в районному будинку культури, куди запрошуються всі бажаючі.

Після чого відбудеться покладання квітів до пам’ятника воїнам-афганцям, що знаходиться по вул. Жовтневій м.Гребінка.

Заплановано провести у навчальних та бібліотечних закладах району тематичні уроки, бесіди, "круглі столи", конференції, лекції з історії війни в Республіці Афганістану та інших локальних конфліктів.

В обговоренні даного питання взяли участь всі присутні.

Гребінківська районна державна адміністрація


Схожі матеріали:
👁 1813
Категорія: Актуально
Теги: Бігун, нарада, Лисогор, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ