Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


03.02.2016

Про організацію змістовного дозвілля дітей під час зимових шкільних канікул


На зимових канікулах учні шкіл взяли участь у спортивних заходах району


Зимові канікулиПро організацію змістовного дозвілля дітей під час зимових шкільних канікул розповіла на нараді у голови райдержадміністрації начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Наталія Олексіївна БІГУН:

- Проведено районну акцію "Подарунок від Святого Миколая". Вручено солодкі подарунки дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, та дітям з малозабезпечених родин (100 шт.кошти обласного бюджету).

До новорічних свят закуплено солодкі подарунки для дітей пільгових категорій шкільного (265 шт.) та дошкільного віку (52 шт.) за кошти районного бюджету на суму 20747 грн.

Солодкі подарунки отримали вихованці дошкільних навчальних закладів міста (387 шт.) від Гребінківської міської ради; вихованці ДНЗ "Ромашка" с.Корнмвка (23 шт.) - від ТОВ "Мадес" та ПП Сотченка С.П.; дошкільнята ДНЗ "Сонечко" с.Рудка (19 шт.) - від Кононенка В.В.; вихованці ДНЗ "Струмочок" с.Слободо-Петрівка (15 шт.) -від ПП Степаненко С.І., Руденко С.С., фермерів Іванюти С.І., Дробота О.І., Затинайка М.І.; у ДНЗ "Чебурашка" с.Мар'янівка діти отримали солодкі подарунки (13 шт.) від фермерів Артюшенка В.Г., Пецькова С.Г; у ДНЗ "Дзвіночок" с.Овсюки отримали подарунки (26 шт.) від ТОВ'Ьаришівська зернова компанія"; діти дошкільного закладу "Берізка" с.Ульянівка (40 шт,- від Ульяновської сільської ради та СТОВ "Агрофірма Куйбишево";ДНЗ "Малятко" с.Сербинівка - від фермера М.Г.Волошината ПП Н.І.Мокроусова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківська ЗОШ №2: Конкурс читців творів Є. Гребінки

В період з 22.12.2015 по 25.12.2015 року проведені новорічні ранки, вечори відпочинку, святкові заходи для учнів загальноосвітніх шкіл та вихованців дошкільних навчальних закладів.

27.12.2015 року для вихованців БДЮТ та СЮТ проведено святковий захід "Новий рік іде по планеті".

Для 12 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей з багатодітних родин, серед яких були діти з родин переселенців, була організована поїздка 24.12.2015 р. на свято Головної ялинки області з врученням наборів солодощів та святкових наліпок.

Зимові канікули тривали з 28 грудня по 10 січня.

29.12.2015 року вихованці драматичного гуртка БДЮТ привітали щедрівками, колядками, посівальними піснями працівників різних організацій міста та структурних підрозділів з новорічними святами.

За батьківські кошти відвідали Головну Ялинку України - 75 учні, було охоплено екскурсіями до Києва, Полтави, Черкас, Гребінки - 370 дітей.

На зимових канікулах учні шкіл взяли участь у спортивних заходах району. 4 січня 2016 року в Гребінківському спортивному комплексі відбулися змагання першості району з настільного тенісу, 9-10 січня 2016 р. першість області з футзалу серед дівчат 1999-2000 р.н. в залік обласної спартакіади школярів (II місце).

Під час зимових канікул (05.01.2016 р.) проводився районний етап конкурсу- захисту науково-дослідницьких робіт учнів- членів МАН.

У шкільних бібліотеках проводилися цикли тематичних книжкових виставок: "У Новий рік -
з надією й добром, "Коляда іде - всім дари везе", "Новий рік приходить, щастя в дім приносить"; цикли книжкових переглядів "Дзвенить святами місто навкруги", родинні свята "В український рідний край поспішає Миколай".

Керівниками освітніх закладів забезпечено контроль за безпечним проведенням масових заходів, при проведенні яких не використовувалися саморобні електропристрої, легкозаймисті, вибухові та хімічно активні речовини та матеріали, відкритий вогонь.

В усіх навчальних закладах перед початком зимових канікул з учнями проведено інструктажі з питань безпечного поводження з отруйними, хімічно активними, піротехнічними, вибуховими предметами, речовинами, електроприладами; вивчення правил дорожнього руху, протипожежної безпеки, поведінки на відкритих водоймах та на льоду. У дні зимових канікул адміністраціями загальноосвітніх навчальних • закладів забезпечено контроль за організацією проведення всіх заходів та нормальним функціонуванням систем опалення, електро-водо-, та газопостачання, за станом технічних споруд.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1268
Категорія: Шкільний екран
Теги: Бігун, учні, Зимові канікули, Канікули, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ