Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


11.08.2022

Oppo анонсувала Watch 3 із чіпсетом Qualcomm Snapdragon W5


У Китаї новинка коштує від 221 долара, вихід на світовий ринок поки що під питанням


розумний годинник Watch 3

Oppo представила в Китаї розумний годинник Watch 3, один з трьох пристроїв, що носилися, які компанія випустила сьогодні на внутрішньому ринку. Годинник Watch 3 отримав вигнутий дисплей і одну фізичну кнопку. Дисплей AMOLED має розмір 1,75 дюйма та роздільну здатність 372 x 430 пікселів із щільністю 326 PPI та 3D-скляним покриттям.

Крім того, Oppo Watch 3 має розміри 43 x 37 x 11,65 мм, якщо не зважати на виступ датчика серцевого ритму на задній панелі. Згідно з даними Oppo, Watch 3 важать 31,9 г без ремінця, частково через алюмінієвий сплав. Ще одним фактором, що впливає на вагу Oppo Watch 3, є акумулятор ємністю 400 мАг, розрахований на 4 дні інтенсивного використання.

розумний годинник Watch 3
 

Крім того, Oppo Watch 3 використовують чіпсети Snapdragon W5 та Apollo 4 Plus, 1 ГБ оперативної пам'яті та 32 ГБ вбудованої пам'яті. Наскільки можна судити, Apollo 4 Plus є власним чіпсетом компанії, але інформації про нього немає. Також Oppo Watch 3 мають водонепроникність 5 атм, підтримку eSIM, модуль NFC та всі звичайні датчики моніторингу здоров'я, такі як оптичні датчики серцевого ритму та кисню у крові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Horizon Forbidden West тримає перше місце у британському роздробі

Oppo Watch 3 доступні в Китаї за ціною 1489 юанів (близько 221 долара) з ремінцем із фтореластомера. Шкіряний ремінець збільшує вартість годинника до 1589 юанів (близько 236 доларів). Інформації про глобальний запуск продажів Oppo Watch 3 поки немає.

Схожі матеріали:
👁 346
Категорія: Технології
Теги: OPPO, розумний годинник, Watch 3




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ