Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.08.2013

Оржицький цукрозавод купує «Астарта»


Агрохолдинг «Астарта-Київ», отримав дозвіл на купівлю Оржицького цукрозаводу


Оржицький цукрозавод купує «Астарта»

Агрохолдинг «Астарта-Київ», що є найбільшим виробником цукру в Україні, отримав дозвіл Антимонопольного комітету на купівлю Оржицького цукрозаводу

Останній досі входив до складу також одного з найбільших українських агрохолдингів – «Кернел груп», що належить Андрію Веревському.

Нині компанія «Астарта», за біржовим повідомленням, завершує операції з документами з оформлення підприємства. У червні в засобах масової інформації йшлося про те, що вартість угоди становить 10-12 млн доларів.

Оржицький цукрозавод, так само, як і Ланнівський у Карлівському районі та цукрозавод компанії «Райз-Максимко» у Червоноза-водському на Лохвиччині, цього року змушені були призупинити свою діяльність. У той же час три заводи «Астарти» – Кобеляцький, Глобинський та Яреськівський у Шишацькому районі – працюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Просвіта" планує видати книгу про Великого Кобзаря та його друзів

«Кернел» ще торік заявив про намір вийти з цукрового бізнесу. Чортківський цукрозавод, що на Тернопільщині, він продав польському представництву німецького виробника цукру. Тож «Астарта» залишається в Україні лідером виробництва солодкого продукту.

Схожі матеріали:
👁 1218
Категорія: Актуально
Теги: глобино, цукор, Астарта-Київ, цукрозавод, Оржиця




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ