Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.05.2019

Основні ознаки дефіциту вітаміну С в організмі


При нормальному рівні вітаміну С в організмі шкіра людини, як правило, виглядає на "п'ять"


Дефіцит одного з найважливіших вітамінів С  може бути обумовлений важкими психічними захворюваннями. Сигналом про такий дефіцит є стан шкіри, що погіршав.

Видання Express опублікувало рекомендації фахівців Національної служби охорони здоров'я Великобританії завжди звертати увагу на зміни в стані шкіри - вони частенько служать індикаторами несприятливих процесів, що потайно розвиваються, в організмі. Зокрема, заявили експерти, розпізнати за станом шкіри можна дефіцит вітаміну С.

Основні ознаки дефіциту вітаміну С в організмі
 
 
"При нормальному рівні вітаміну С в організмі шкіра людини, як правило, виглядає на "п'ять" - відрізняється. здоровим кольором, гладкістю і чистотою покривів. Зів'яла шкіра, на якій легко з'являється роздратування, що потьмяніла, може сигналізувати про дефіцит цього вітаміну", - повідомили медики.

Ще один характерний симптом нестачі вітаміну С - синяки, що тривалий час не гояться, і садна. Експерти пояснюють: вітамін С задіюється механізмами регенерації, і, відповідно, при його нестачі наслідку травм на шкірі стають серйознішими, лікувати їх виявляється складніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіон з вітаміну С - перець. Рекомендації з вирощування

Іншими сигналами дефіциту вітаміну С в організмі, додали фахівці, можуть бути нез'ясовна надбавка у вазі, постійна втома, схильність застуді і ясна, що кровоточать. За їх словами до нестачі вітаміну С схильні в першу чергу курці і люди, що зловживають алкоголем, а також що неправильно живляться. Окрім цього, дефіцит важливого вітаміну може розвиватися із-за важких психічних захворювань.

Схожі матеріали:
👁 727
Категорія: Актуально
Теги: дефіцит, вітамін С, організм




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ