Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.03.2019

Турмалінові чоловічі труси. Магнітна терапія


Турмалінова нижня білизна створена на основі турмаліну, з використанням нанотехнологій, є новою і високотехнологічною продукцією


Турмалін має сильну дію на людський організм (ефект магнітної терапії). Він впливає за допомогою інфрачервоних променів, які випромінює турмалін при зіткненні з тілом, - ефект негативного іона. При нагріванні турмалін створює низькочастотне магнітне поле, випромінює аніони які очищають кров, покращують кровообіг, активізують роботу клітин, підвищують імунітет, лікують запальні процеси в організмі, стабілізують роботу нервової системи і покращують обмін речовин.

У ластовиці трусів використовується спеціальний протибактерійний матеріал з іонами срібла і бамбуковим углеволокном, який ефективно бореться з більш ніж 650 видами бактерій. Чоловічі турмалінові труси з біофотонами для терапії можна придбати в інтернет магазині "Вековой Восток".

 
Турмалінові чоловічі труси. Магнітна терапія


Негативні іони активують і лікують клітини, регулюють виділення тестостерона, сприяють швидкому обміну речовин, знімають втому в усьому тілі, збагачують організм киснем.

Ця продукція прискорює і сприяє мікроциркуляції крові, регулює внутрішню секрецію, зміцнює імунітет. Безпосередньо впливає на поперековий відділ і на зону проміжності, проходячи через акупунктурні точки кровоносних судин, активізує кровообіг, регулює кислотно-сольовий баланс, перешкоджає відкладенню холестерину, сприяє розпаду жирів, діє як протизапальне, стримує розвиток бактерій.

Показання до застосування:
 
- Проблеми чоловічого безпліддя.
- Лікування хронічного простатиту.
- Лікування порушень ерекції (еректильній дисфункції, імпотенції).
- Лікування доброякісної гіперплазії передміхурової залози.
- Лікування передчасного сім'явипускання.
- Сперматогенез.
- Лікування везикуліту (запалення насінних бульбашок).
- Лікування баланопоститу (запалення голівки і крайньої плоті).
- Лікування вірусних інфекцій.
- Лікування сексуальних порушень (проблеми сексуального характеру, проблеми оргазму).

Турмалінова нижня білизна створена на основі турмаліну, з використанням нанотехнологій, є новою і високотехнологічною продукцією. Це не ліки і не магніт, він не має запаху, не токсично, дійсно безпечно і надійно. Має здатність тривалий час випромінювати негативно заряджені іони, довгохвильові інфрачервоні промені, має зігріваючий ефект і інші типи енергії, яка поглинається клітинами.

Турмалін, перероблений до супердрібних некристалічних часток, вимірюваних в нанометрах. Технологія активної енергійної переробки волокна, дає можливість максимального довгохвильового інфрачервоного випромінювання і негативних іонів, дає біоенергію.

Схожі матеріали:
👁 976
Категорія: Прес-реліз
Теги: Магнітна терапія, бактерії, Турмалінові труси, організм




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ