Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.01.2022

Особливості страховки для авто


У процесі експлуатації, Ви можете самостійно ознайомитися з різними видами ОСАЦВ,


Чому автоцивілка є ефективним способом захисту цивільних прав

Проблема збереження приватної власності, а також захисту цивільних прав автолюбителів, у випадках форс-мажорних ситуацій, або ДТП, зробила ОСАЦВ одним з найефективніших способів захисту прав автолюбителя. Збільшення чисельності машин, завантаженість міських вулиць транспортним потоком, збільшує ймовірність потрапляння у неприємну історію з ДТП. У зв'язку з різноманітністю автомобільного транспорту в різних цінових категоріях, найбільш правильним буде застрахувати свій автотранспорт від усіляких пошкоджень. Виплачуючи страховку, Ви гарантовано захистите себе від неприємностей, пов'язаних із відшкодуванням збитків у разі аварії. Як повідомляє mezha.media, на сьогодняшній день понад половини від загальної кількості договорів "автоцивілки" укладається зараз в електронній формі (а не паперовій): понад 52% полісів у 2021 році, у порівнянні з 2% у 2018.
 
Особливості страховки для авто

Види страхування автомобіля

У процесі експлуатації, Ви можете самостійно ознайомитися з різними видами ОСАЦВ, обравши страховку з відшкодуванням шкоди постраждалій стороні, або повне Каско, із захистом автомобіля у разі угону, або ДТП з вини страхувальника. Варіанти «туристичного страхування» є зручними при виїзді за кордон, щоб покрити Ваші витрати у разі непередбачених ситуацій.

Перевага використання інформації від «mezha.media»

  • Наявність відомостей про актуальні види страховки, з описами низки переваг кожного із запропонованих видів;

  • добірки інформаційних статей про страхування не лише авто, а й життя здоров'я клієнтів;

  • можливість отримання кваліфікованої консультації від спеціалістів сайту;

  • зручна форма заявки, для самостійного заповнення заявки, з питаннями, що Вас цікавлять;

  • наявність вбудованого пошукача для уточнення інформації з різних варіантів страховки;

  • наявність незалежного рейтингу відомих страхових компаній.
Ознайомившись з особливостями страхування, Ви гарантовано знайдете потрібні відомості, убезпечивши себе від зайвих витрат і неприємностей, пов'язаних із дорожніми обставинами, у процесі експлуатації автомобіля.

Поліси автострахування є поновлюваними

Страхова компанія зобов'язується відшкодувати будь-які збитки, викликані застрахованим нещасним випадком. Ви можете вибрати, скільки покриття потрібно, в залежності від кількості покриття, яке вам потрібно. Ваші премії варіюватимуться в залежності від того, який тип страхування ви купуєте. Залежно від ваших потреб, вам може знадобитися придбати кілька видів покриття. Подумайте про свої потреби та про те, без чого ви можете обійтися. Ви завжди можете знизити вартість свого поліса, скоротивши покриття, яке вам не потрібне.

Схожі матеріали:
👁 467
Категорія: Прес-реліз
Теги: страхування, застрахувати свій автотранспорт, Автоцивілка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ