Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.09.2019

Страховий поліс ОCЦПВ. Як вибрати страхову компанію?


Що таке надійна страхова компанія?


При виборі страхової компанії для оформлення ОCЦПВ головне не нарватися на шахраїв. Недостатньо просто купити поліс потрібно ще щоб він був вірно оформлений, на достовірному бланку.


Страховий поліс ОCЦПВ
 

Страхування ОCЦПВ в принципі своєму не може мати знижок, оскільки тариф оплати на неї встановлений Урядом. Тому водієві варто замислитися, якщо йому пропонують такий же поліс, але за менші гроші. Страховий поліс ОCЦПВ онлайн можна оформити на сайті wiu.com.ua/osago

Способи обману при видачі страхового полісу ОCЦПВ

Є декілька видів обману, яким користуються шахраї. Перший вид обману - це підробні бланки страхових компаній. При ДТП отримати хоч якусь компенсацію не представляється можливим.

Другий вид - підробка коефіцієнтів. При більшій потужності автомобіля ставиться менший коефіцієнт. Водій думає, що йому дали велику знижку. При настанні страхового випадку з'ясовується правда.

Вибір надійної страхової компанії. На сьогодні не так і багато дійсно надійних страхових компаній.

Що таке надійна страхова компанія?

Основне - страхова компанія повинна мати ліцензію. Це, мабуть, найголовніший пункт, але ще не такий надійний.

Надійна компанія - компанія, що має досить фінансову стійкість. Показники у неї мають бути чим більше, тим краще. Перед придбанням ОCЦПВ, не зайвим буде проглянути сайт цієї компанії. Тут можна переконається їх виплатами, преміями, відсотком страхування.

Також страхова компанія має бути добросовісною. Нерідка бувають випадки, що компанії спеціально зменшують суми по виплатах збитку. Перевірити її сумлінність можна по відгуках і зверненнях клієнтів.

Великі компанії в основному не вимагають реклами. Якщо ви бачите постійно мелькаючу рекламу з нікому не відомою страховою компанією, то можна звичайно ризикнути, але це того не коштує. Не робіть вибір на підставі рекламних роликів. Краща реклама - відгук клієнтів.

Звідси можна сказати, що відгуки друзів або знайомих - це краща реклама. Водій, який користується страховим полісом і стикався із страховим випадком, краще всього розповість яка компанія краща.

Правильний підхід до вибору страхової компанії заощадить не лише ваші гроші, але і нерви.

Схожі матеріали:
👁 574
Категорія: Прес-реліз
Теги: ОCЦПВ, страховий поліс, Автоцивілка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ