Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.05.2021

Ознайомлюємо місцеве підприємство комунального господарства з перевагами пробації


Ознайомлюємо місцеве підприємство з перевагами пробації


17 травня 2021 року, в рамках співпраці Гребінківського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Полтавській області з Комунальним підприємством «Гребінківський комбінат комунальних підприємств», фахівцем Гребінківського районного сектору Ковалем Ю.М. було проведено робочу тематичну зустріч з начальником комунального підприємства Буньком О.М., в ході якої було обговорено переваги пробації для виправлення осіб, які вчинили правопорушення, а також ознайомлено з методами роботи працівників пробації та роз’яснено суть пробаційної діяльності.


Ознайомлюємо місцеве підприємство з перевагами пробації
 

Обговорено нагальні питання співпраці Гребінківського районного сектору та комунального підприємства та узгоджено шляхи покращення подальшої співпраці в ході виконання рішень суду щодо осіб, яким позбавлення чи обмеження волі замінено альтернативними видами покарання (громадськими чи суспільно-корисними роботами тощо).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розроблено вакцину проти алергічної астми



Ознайомлюємо місцеве підприємство з перевагами пробації
 

Наприкінці зустрічі працівникам комунального підприємства було роздано друкований матеріал з інформацією про переваги пробації.

Схожі матеріали:
👁 515
Категорія: Актуально
Теги: пробація, переваги пробації, виправлення осіб




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ