Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.12.2020

Волонтерська діяльність пов'язана з пробацією


7 грудня в приміщенні Гребінківського районного сектору пробації волонтером Миколою Даценком проведено заняття на тему: «Вчинки та їх наслідки»


7 грудня в приміщенні Гребінківського районного сектору пробації волонтером Миколою Даценком проведено заняття на тему: «Вчинки та їх наслідки» за пробаційною програмою «Зміна прокримінального мислення» для особи, що перебуває на обліку районного сектору.

В ході спілкування Микола Даценко довів учаснику програми наслідки наших вчинків, який вони мають вплив на всі сфери нашого життя. Слухачу запропоновані різні життєві ситуації, а також спільно з ним обговорено способи змін автоматичних реакцій на обдумані вчинки, сказавши «СТОП» спонтанним діям.



Волонтерська діяльність пов'язана з пробацією
 

За допомогою вправи «Прогнозування наслідків» суб’єкт пробації здобув навички передбачати наслідки своїх вчинків. А наприкінці заняття отримав домашнє завдання - заповнити бланк самоаналізу наслідків своїх вчинків, над якими зараз він думає та має бажання вчинити якнайкраще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лубнах презентували видання про звичайних людей, які протидіють пандемії COVID -19

Співпраця у межах досягнення певної мети, вирішення конкретних завдань виправлення та ресоціалізації клієнтів пробації мають об’єднувати та координувати зусилля та ресурси служби пробації та волонтерів, що в перспективі убезпечить суспільство від рецидивної злочинності.

Схожі матеріали:
👁 746
Категорія: Актуально
Теги: злочинність, Волонтерська діяльність, пробація




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ