Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


29.04.2015

Під час травневих свят Державтоінспекція Полтавщини працюватиме у посиленому режимі


З 30 квітня працівники ДАІ працюватимуть в посиленому режимі


Під час травневих свят Державтоінспекція Полтавщини працюватиме у посиленому режиміЗадля безпечного відпочинку під час травневих свят правоохоронці закликають громадян дотримуватися чинного законодавства у сфері безпеки дорожнього руху.

З 30 квітня працівники ДАІ працюватимуть в посиленому режимі. Правоохоронці проводитимуть профілактичні заходи, направленні на виявлення правопорушників, які своїми діями можуть створити загрозу для життя та здоров’я мешканців та гостей Полтавщини.

На стаціонарних постах ДАІ та блокпостах інспектори ДПС здійснюватимуть перевірку транспортних засобів, вантажу, документів на транспорт у водіїв з метою недопущення ввезення на територію області зброї та боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині застрелили чоловіка

Державтоінспекція Полтавщини просить громадян з розумінням поставитися до проведення запланованих заходів.

До уваги пасажироперевізників! Якщо до вас звертаються підозрілі особи щодо перевезення вибухонебезпечних предметів, просимо інформувати Державтоінспекцію області за телефонами: (0532) 59-07-25 або 102.
 
УДАІ УМВС України в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1068
Категорія: Актуально
Теги: травневі свята, Державтоінспекція, свято, Полтавщина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ