Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.02.2023

Підбито підсумки виконання плану спільних дій сектору пробації та поліції


Керівники окреслили пріоритетні напрямки на 2023 рік


Підсумки виконання плану спільних дій сектору пробації та поліції

6 лютого 2023 року начальником Лубенського РС №1 Ларисою Туманевич спільно з начальником СПД №1 Лубенського районного відділу поліції ГУ НП в Полтавській області Сергієм Кудриком підведено підсумки виконання плану спільних заходів за 2022 рік щодо здійснення превентивної та профілактичної діяльності, спрямованої на запобігання вчинення правопорушень підобліковими.

За підсумком спільної діяльності протягом року з дільничними офіцерами поліції сектору превентивної діяльності здійснювалися перевірки суб’єктів пробації за місцем проживання та проводилися заходи соціально-виховного спрямування на попередження вчинення повторних кримінальних та адміністративних правопорушень.

Також Лариса Туманевич проінформувала, про пілотуваня проєкту пробаційної програми «Подолання дамашнього насильства», що успішно завершено з особою, яка неоноразово вчиняла насильство відносно своєї співмешканки. В ході зустрічі було зазначено, що злагоджена спільна профілактична діяльність служби пробації та поліції з даною категорією осіб сприяє попередженню повторного вчинення насильства в родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для клієнтів пробації Гребінківщини проведено захід «Герої Крут – перші Кіборги України»

Завершуючи зустріч, керівники окреслили пріоритетні напрямки на 2023 рік, а також з визначили низку заходів, що сприятимуть попередженню рецидивної злочинності у громаді.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 257
Категорія: Актуально
Теги: Гребінка, пробація, поліція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ