Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.02.2023

Для клієнтів пробації Гребінківщини проведено захід «Герої Крут – перші Кіборги України»


Захід проведено з метою виховання у підоблікових правопорушників високої патріотичної свідомості


Захід «Герої Крут – перші Кіборги України»

1 лютого, Лубенським районним сектором №1 філії ДУ «Центр пробації» в Полтавській області, до 105-річниці Дня пам’яті Героїв Крут, в рамках національно-патріотичного виховання для клієнтів пробації проведено історико-тематичний захід «Герої Крут – перші Кіборги України».

Фахівець Наталія Перепелиця розповіла присутнім про одну із визначних подій в історії України, що стала символом героїзму та мужності студентської молоді – битву під Крутами. Суб’єкти пробації розглянули мапи бойових дій, ознайомились з цікавими фактами тих подій, а також переглянули презентацію про героїчне минуле нашого народу, що боровся за свою незалежність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Клієнти пробації Гребінківщини у центрі зайнятості отримали консультацію з питань працевлаштування

Клієнти ознайомилися з джерелами, з яких можна більше дізнатися про історію героїв, зокрема, про історичний фільм «Крути 1918».

Захід проведено з метою виховання у підоблікових правопорушників високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України.

Лубенський районний сектор №1 філії ДУ "Центр пробації" в Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 268
Категорія: Актуально
Теги: Герої Крут, пробація, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ