Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


27.11.2013

Підготуватись до ЗНО допоможе «Яндекс»


В мережі з’явився сервіс з допомогою якого можна підготуватись до ЗНО й перевірити свої знання


Підготуватись до ЗНО допоможе «Яндекс»

«Яндекс» запустив сервіс для абітурієнтів України – zno.yandex.ua . З його допомогою всі, хто планує вступати до вищих навчальних закладів, можуть перевірити свої знання та потренуватись перед зовнішнім незалежним оцінюванням.

 Он лайн-тести можна проходити у будь-який зручний час українською чи російською мовами. Завдання взяті з офіційних варіантів ЗНО, підготовлених Українським центром оцінки якості навчання в 2010 – 2013 роках. На сервісі є тести з усіх предметів, що можуть бути на ЗНО.

 Зручним є те, що після проходження тесту, користувач отримує детальний звіт про те, скільки часу було витрачено, скільки завдань вирішено правильно, в скількох були припущені помилки та скільки балів він набрав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Пирятинщині цього року від СНІДу померли 6 людей

 Також корисним даний сервер стане для вчителів, на zno.yandex.ua є розділ «Мої учні», де педагоги можуть побачити результати своїх учнів і організувати роботу над помилками

Схожі матеріали:
👁 1339
Категорія: Актуально
Теги: Яндекс, ЗНО




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ