Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.12.2014

Пирятинські рятувальники навчали працівників психоневрологічного інтернату алгоритму дій на випадок пожежі


Під час лекції рятувальники навчали присутніх алгоритму дій на випадок пожежі


Пирятинські рятувальники навчали працівників психоневрологічного інтернату алгоритму дій на випадок пожежі

3 грудня співробітники Пирятинського районного сектору ГУ ДСНС України у Полтавській області для працівників Кротівського психоневрологічного інтернату провели профілактичну лекцію з правил пожежної безпеки.

Під час лекції рятувальники навчали присутніх алгоритму дій на випадок пожежі, нагадали правила пожежної безпеки, розповіли основні причини виникнення пожеж та способи їх ліквідації. Також, навчали правилам користування первинними засобами пожежогасіння.

«Якщо виникла пожежа - не піддавайтесь паніці, відразу телефонуйте в Службу порятунку за номером 101 та повідомте адресу, де сталося загоряння. Щоб кисень не посилював вогонь, необхідно закрити вікна та двері, щоб не було протягів.

Включені електроприлади заборонено гасити водою, тільки вогнегасником. Накиньте на місце горіння штору або покривало, перекрийте доступ кисню. Приготуйте вологу хустку, якою, можливо, доведеться закривати обличчя від їдкого диму.

Під час евакуації рухайтеся якомога ближче до підлоги, щоб не учадіти, пам’ятайте, що дим завжди піднімається вгору. Допомагайте іншим людям евакуюватися з палаючого приміщення, але не забувайте про власне життя», - наголошували рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: -15°С до кінця тижня – Полтавський гідрометцентр

Щоб працівники психоневрологічного інтернату пам’ятали життєво важливі правила, співробітники Служби порятунку «101» вручили присутнім тематичні листівки та пам’ятки.

ГУ ДСНС України у Полтавській області-



Схожі матеріали:
👁 963
Категорія: Актуально
Теги: інтернат, пожежа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ