Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.06.2013

Під час пожежі у свинарні врятовано 72 свиней


Про пожежу повідомили чоловіки, які у цей час рибалили неподалік на водоймі


Під час пожежі у свинарні врятовано 72 свиней

4 травня о 05:35 рятувальники смт Оржиця отримали повідомлення про те, що у с. Воронці Оржицького району виникла пожежа у приміщенні свинарні місцевого сільськогосподарського приватного підприємства.

Про пожежу повідомили чоловіки, які у цей час рибалили неподалік на водоймі. Вони здалеку побачили дим, що піднімався над дахом покрівлі свинарні та зателефонували до Служби «101».

Прибувши на місце пожежі, вогнеборці приступили до ліквідації загоряння, водночас допомагаючи працівникам підприємства виводити худобу з палаючого приміщення.

У гасінні брали участь працівники одного відділення Державної пожежно-рятувальної частини №9 У ДСНС у Полтавській області, а також працівники та пристосована для гасіння пожежі техніка ПП «Воронинці».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міліція ловить екстремалів-зацеперів через соціальні мережі

Вогонь пошкодив шиферну покрівлю, загинуло 2 поросят. Зусиллями вогнеборців було врятовано будівлю свинарні та 72 поросят. Причина загоряння наразі встановлюється.

У ДСНС у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1314
Категорія: Актуально
Теги: Вороненці, Вогонь, Полтавщина, пожежа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ