Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.04.2016

Протягом доби в області сталося шість пожеж на відкритій території


ДСНС України звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем!


Протягом доби в області сталося шість пожеж на відкритій територіїПротягом доби, 9 квітня, рятувальники Полтавщини 6 разів виїжджали на ліквідацію пожеж на відкритих територіях у Котелевському, Козельщинському, Полтавському, Гадяцькому та Карлівському районах. За попередніми даними, у більшості випадків пожежі виникали через необережне поводження громадян з вогнем. Унаслідок пожеж полум’ям було знищено близько 7,2 га сухої трави.

Так, одна з таких пожеж виникла 9 квітня в селі Ворони Котелевського району. О 10:40 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території. Відразу до місця події було направлено відділення 4-го Державного пожежно-рятувального посту.

Прибувши за вказаною адресою, стало відомо, що вогонь охопив близько 0,7 га сухої рослинності, та неподалік знаходилися житлові будинки. Рятувальники зосередили всі сили та засоби для недопущення розповсюдження вогню та швидкій ліквідації пожежі.

Вогнеборці локалізували пожежу о 12:00, ліквідували о 13:30. Завдяки оперативним діям рятувальників було врятовано два житлових будинки та господарчу будівлю. До гасіння залучалась 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стан правопорядку за добу (з 07 квітня по 08 квітня 2016 року)

ДСНС України звертається до громадян з приводу обережного поводження з вогнем! Не користуйтеся вогнем для знищення сухої трави та сміття. Якщо під час відпочинку на природі чи знаходячись на присадибній чи дачній ділянці помітили безупинне розповсюдження вогню - негайно телефонуйте до пожежно-рятувальної служби за телефоном 101.
 
ГУ ДСНС України у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 884
Категорія: Актуально
Теги: пожежа, Вогонь




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ