Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.12.2016

«Пирятинські вісті» користуються популярністю і в Гребінці


«Пирятинські вісті» вже не один рік передплачують та читають у сусідніх районах, зокрема у Гребінківському


«Пирятинські вісті» читають і в ГребінціМинулого понеділка до редакції «Пирятинських вістей» завітала пенсіонерка Віра Карпенко з міста Гребінка.

Вона спеціально приїхала до Пирятина з сусіднього райцентру, аби дати оголошення у районній газеті, бо впевнена, що реклама у «Пирятинських вістях» - ефективна, оскільки газета має високий тираж.

Віра Петрівна дуже позитивно відгукувалася про видання. Вона читає «Пирятинські вісті» вже років 5 – знайома з Пирятина передає їй примірники газети.

«Дуже мені подобається ваша газета – змістовна, цікава, до ладу написана. Люблю почитати новини Пирятинського району, історії з життя, а ще – про свята православні, про погоду…. Є рецепти, кросворди, анекдоти… Про все-все. Сама почитаю й іншим передаю.

Тож «Пирятинські вісті» користуються популярністю і в Гребінці. Наша ж місцева районка, як на мене, – не дуже цікава, тож не передплачую її. А ось «Пирятинські вісті» - читаю залюбки», - говорить В. Карпенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Пирятинщині внаслідок пожежі загину в 39-річний чоловік

Насамкінець прихильниця видання щиро подякувала всьому редакційному колективу за сумлінну творчу працю, побажала всіляких гараздів та збільшення кола наших читачів.

До речі, «Пирятинські вісті» вже не один рік передплачують та читають у сусідніх районах, зокрема, Гребінківському та Чорнухинському.
 

«Пирятинські вісті»


Схожі матеріали:
👁 1268
Категорія: Прес-реліз
Теги: газета, новини Гребінки, пирятинські вісті, Гребінка, редакція




Всього коментарів: 1

0
1 Viktor   (02.12.2016)
Цікаво, чи прочитає хтось з районки, цю статтю? Адже дійсно, в нашій газеті нічого крім гороскопу, поминання, та реклами читати нічого.

Я розумію, тяжкі часи, грошей нема, так вони  б хоча б вибирали що саме цікаве з інтеренету чи з інших газет та передруковували.

А ще краще виходити в люди, цікавиться чим живуть села та Гребінка, дізнаватися про цікаві долі, в державних службах, чи від людей і про все це розповідати. Хіба це так важко?
Якщо жаліються на малу зарплату, хай йдуть на іншу роботу.

Хіба в Гребінці і районі не знайдеться цікавих дописувачів, хай і без якоїсь корочки заслуженого журналіста. Головне це вчасно дізнаватись про щось і передавати це іншим.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ