Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.06.2013

Плоский живіт: 10 кроків до мрії


Зроби мрію - реальністю


Плоский живіт: 10 кроків до мрії

Звичайно, паралельно із вправами потрібно правильно харчуватись, включити у свій літній раціон фрукти, овочі та каші.

Ну і основні поради:

1. Дотримуйся низькокалорійної дієти.

2. З'ясуй, які групи м'язів потрібно зміцнити перш за все. Для цього потрібно лягти на спину і трохи підняти випрямлені ноги.Поздовжній горбок, який з'явився в результаті, свідчить про необхідність тренування прямих м'язів живота. Опусти ноги і підніми голову і плечі. Якщо в області паху відчувається невелике здуття, особливу увагу необхідно приділити тренуванню поперечних м'язів.

3. Виконуй по 3 підходи вправ для живота по 15-20 повторень у підході. Результати будуть помітні через 4-6 тижнів, але при дотриманні правильного харчування.

4. Виконуй скручування і підйоми рук і ніг на килимку, щоб запобігти виникненню болю в спині.

5. Під час вправ тримай прес в постійній напрузі. Стеж за технікою виконання. Результат буде краще, якщо зробити двадцять разів, але правильно, ніж п'ятдесят, але абияк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсолоджувачі та консерванти провокують появу хвороб

6. Під час тренування викладайся повністю. Всі вправи необхідно виконувати інтенсивно, без перерв - наприкінці тренування прес повинен горіти.

7. Якщо хочеш отримати тонку талію, не варто захоплюватися тренуванням косих м'язів живота (наприклад, нахилами в сторони). Це зробить талію ширше.

8. Займайся різними активними видами спорту. Біг, плавання, катання на велосипеді і використання кардіотренажерів допоможуть тримати в тонусі і живіт.

9. Уникай алкоголю, особливо пива. Будь-який алкогольний напій може збільшити розмір живота з однієї простої причини: алкоголь висококалорійний. Він сприяє набору ваги у вигляді жиру.

10. Періодично протягом дня просто напружуй живіт - таке «міні-тренування» зміцнює м'язи, привчаючи їх до серйозніших навантажень в спортзалі.

Схожі матеріали:
👁 1081
Категорія: Актуально
Теги: дієта, фрукти, талія, живіт, здоров'я, плоский живіт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ