Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


19.07.2019

Поліція Італії під час рейду знайшла ракету класу "повітря-повітря"


Поліція в Італії вилучила великий боєкомплект зброї, в тому числі ракету "повітря — повітря"


Поліція в Італії вилучила великий боєкомплект зброї, в тому числі ракету "повітря — повітря", під час спланованої спеціальної операції.

Елітні поліцейські сили перевіряли об'єкти нерухомості по всій Італії. Після підготовки та розслідування правоохоронних органів було встановлено, що дані особи були причетні в збройному конфлікті між Україною та Росією на Донбасі. Трьох чоловіків було заарештовано, у тому числі митця, який раніше виступав за парламент за крайню праву партію, неофашиста Forza Nuova.


 

Під час обшуків поліція також виявила французьку ракету "Matra air-to-air", яка, декілька років назад належала Катару. Після всіх перевірок було виявлено, що дана зброя знаходиться в бойовій готовності та готова застосуватися прямо зараз. Поліція повідомила, що підозрювані намагалися продати ракету. Під час розмови правоохоронці встановили всіх учасників даної розмови, а також відстежувати їх листування в соціальній мережі WhatsApp.

Серед іншого арсеналу озброєнь було виявлено 26 гармат, 20 багнетів, 194 частин комплектуючих до гармати, сюди відносяться приціли, окуляри нічного бачення, а також бойові кулі, яких було виявлено понад 900 штук. Зброя була з Німеччини та США.

Депутат Верховної Ради України Віктор Король
 

Поліція також виявила та вилучила нацистські пам'ятні речі з власності. Розслідування «виникло через діяльність деяких італійських бойовиків з екстремістським походженням, які брали участь у збройному конфлікті в українському регіоні Донбасу, також вони були помічені на кордонах України та Росії при переправленні бойової техніки в так звану Донецьку народну республіку», - йдеться в заяві поліції.

Понад 10 тисяч людей було вбито з 2014 року у боротьбі між проросійськими сепаратистами та українськими силами на сході України. Конфлікт відбувається вже 5 років. Перші кроки до миру були зроблені новообраним Президентом України Володимиром Зеленським. В перший місяць своєї роботи він вже встиг поспілкуватися в телефонному режимі з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

З багатьма ще більш цікавими новинами ви зможете на сайті Рoliteka. Наприклад, тут можна дізнатися:
  • про відомого політика та Депутата Верховної Ради України Віктора Короля, який  працював над законопроектом, щоб створити нові силові органи;

  • про Зеленского та Філатова, які заключили парі;

  • про правила отримання субсидії:
та багато чого іншого.

Схожі матеріали:
👁 706
Категорія: Прес-реліз
Теги: зброя, Ракета, італія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ