Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


16.09.2014

Полтавщина отримала нового прокурора


Сьогодні відбулося офіційне представлення нового прокурора Полтавської області


Новий прокурор Полтавської області привітався гаслом: «Слава Україні!»

Сьогодні в прокуратурі Полтавської області відбулося представлення  нового керівника — Яна Стрелюка.  Під час офіційного знайомство з працівниками прокуратури, своїм підлеглим він сказав такі слова:

— Я вдячний Генеральному прокурору України, Президенту України за довіру. Перше наше завдання берегти територіальну цілісність України, боротися з сепаратизмом та тероризмом. Також першочерговим завданням є, звичайно, — боротьба з корупцією. Не тільки в Полтавській області, а у всій країні вона набрала таких обсягів, що на ній треба ставити жирну крапку. Я сподіваюся на вашу співпрацю, і що нам вдасться побороти ті негативні явища, які існують в нашій країні. Слава Україні!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щотижнева нарада

Голова Полтавської ОДА Віктор Бугайчук висловив сподівання, що цей прокурор залишиться надовго, бо за декілька останніх місяців Полтавщина отримує вже третього нового прокурора області.

 «Полтавщина»



Схожі матеріали:
👁 965
Категорія: Актуально
Теги: прокурор, Полтавщина, прокуратура, ода, Віктор Бугайчук




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ