Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.11.2013

Полтавські котельні переходять на альтернативне паливо


У Полтавській області на альтернативні види палива було переведено 17 котелень


Полтавські котельні переходять на альтернативне паливо

У Полтавській області на альтернативні види палива було переведено 17 котелень. Керівництво регіону стверджує, що такі переходи відбуватимуться і надалі.

У Полтавській області цьогоріч активно модернізують, реконструюють та вводять в експлуатацію котельні на альтернативному паливі. Багато з них уже працюють на соломі, торфі, пілетах, дровах, вугіллі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«У нас на сьогодні є розроблені програми впровадження енергозберігаючих заходів на підприємствах ЖКГ. Так, в області уже багато котелень працюють на дровах, вугіллі, пілетах. За останні роки ми реконструювали 33 котельні, замінили старе обладнання на сучасне. Провели капітальний ремонт 21 котла. Усього провели робіт на 12,8 млн грн», – повідомив директор департаменту ЖКГ Полтавської ОДА Олександр Тонков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У пасажира електропотягу транспортні міліціонери вилучили 24 набої


За його словами, у Полтаві на альтернативний вид палива перейшли 2 котельні, у Лохвицькому районі – 9, у Хорольському – 2, Великобагачанському – 2, Шишацькому – також 2.

Нагадаємо, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник заявляв, що в Україні з початку 2013 року на альтернативні види палива повністю переведено 160 котелень, а при заміні застарілих котлів, яка велася в ході підготовки до опалювального періоду, переведено на альтернативне паливо 254 котли.

jkg-portal.com.ua


Схожі матеріали:
👁 1185
Категорія: Актуально
Теги: альтернативне паливо, Полтавська, Котельня




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ