Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.04.2014

Порушення правил особистої безпеки призвело до трагедії


На ст. Шевченкове Південної залізниці 39-річна жінка, потрапила під колеса вантажного потягу


Порушення правил особистої безпеки призвело до трагедії

На ст. Шевченкове Південної залізниці 39-річна жінка, нехтуючи правилами особистої безпеки, потрапила під колеса вантажного потягу.

Повідомлення про залізничне травмування до лінійного відділу на ст. Куп’янськ надійшло від чергової по станції. На місці події слідчо-оперативна група встановила особу загиблої. Нею виявилася 39-річна мешканка с.м.т. Шевченкове Харківської області.

Машиніст потягу пояснив, що наближаючись до станції, він побачив жінку, яка сиділа на рейках. Ним негайно було застосовано екстрене гальмування з подачею звукових сигналів, після чого громадянка почала повільно підійматися, однак зіткнення уникнути не вдалось. Від отриманих травм жінка загинула на місці.

– Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України. Наразі досудове розслідування триває, всі подальші обставини встановлюються, – повідомив т.в.о. начальника лінійного відділу на ст. Куп’янськ Валерій Скляр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині працівниками ДАІ було затримано браконьєра, який завдав шкоду водним ресурсам понад 11 тисяч гривень

Шановні громадяни! Правоохоронці вкотре нагадують, що об'єкти залізничного транспорту – це зона підвищеної небезпеки, на яких необхідно дотримуватись правил особистої безпеки. Не ризикуйте своїм здоров’ям та життям!

 

Помічник начальника ЛВ на ст. Куп’янськ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ



Схожі матеріали:
👁 1107
Категорія: Актуально
Теги: станція, трагедія, Потяг, жінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ