Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.02.2013

Залізничники знають, що заважало їздити потягам Hyundai


Залізничники знайшли причину поломки потягів Hyundai


Залізничники знають, що заважало їздити потягам Hyundai

Залізничники знайшли причину поломки потягів Hyundai. Українська залізнична швидкісна компанія заявляє про виявлення основної проблеми електропоїздів.

Про це повідомив директор (УЗШК)«Української залізничної швидкісної компанії» Леонід Лобойко. "Ми практично знайшли те, що "хворіло" у цього потягу. На сьогодні ситуація стабілізувалася", - сказав він.

За його словами, серед несправностей, які призводили до затримки і зупинок потягів Hyundai, являються, зокрема, системи гальм, кондиціонування, компресори, а також системи перемикання струму.

Лобойко повідомив, що корейські фахівці провели модернізацію цих потягів. Крім того, сьогодні в одному з потягів в тестовому режимі випробовуються батареї українського виробника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Гребінці замерз новорічний Хюндай Інтерсіті+ (ФОТО)

Як відомо, з настанням холодів почастішали затримки руху електропоїздів Hyundai, в зв'язку технічними несправностями. Що викликало крайнє невдоволення пасажирів і жорсткі висловлювання на адресу влади.

В результаті Президент Янукович розкритикував купівлю електропоїздів Hyundai.

Незабаром після цього, Мінтрас повідомив, що компанією постачальником усі недоліки, які заважають нормальній роботі потягів, виявлені і детально вивчені. Hyundai Corporation виразив упевненість, що разом з українськими залізничниками усі існуючі проблеми будуть вирішені в найкоротші терміни.

Схожі матеріали:
👁 1339
Категорія: Актуально
Теги: залізниця. Хюндай, батарея, Потяг, hyundai




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ