Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.05.2019

"ПриватБанк" попереджає про шахрайський розіграш від імені банку


За останні дні зафіксовані випадки шахрайських розсилок абонентам


За останні дні зафіксовані випадки шахрайських розсилок абонентам одного з українських операторів SMS з приватних мобільних номерів про нібито блокування карт клієнтів.

Найбільший банк України ПриватБанк" заперечує розсилку своїм клієнтам сервісних або інших повідомлень з звичайних мобільних номерів, включаючи повідомлення про блокування карт.


"ПриватБанк" попереджає про шахрайський розіграш від імені банку

"За останні дні зафіксовані випадки шахрайських розсилок абонентам одного з українських операторів SMS з приватних мобільних номерів про нібито блокування карт клієнтів. У тексті таких повідомлень шахраї пропонували зв'язатися з невідомих номерами з метою отримання персональних даних клієнтів", - повідомили в прес-службі банку.

Відзначається, що за даним фактом банк разом з операторами зв'язку оперативно заблокували номери шахраїв і передали інформацію в кіберполіцію. За попередніми даними, шахрайська розсилка велася зловмисниками із Запоріжжя.

"Всі комунікації банку з клієнтами, в тому числі через SMS, банк веде виключно зі спеціального номера клієнтської підтримки 3700", - нагадали в банку.

Довідка  "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. 18 грудня 2016 року Кабінет міністрів вирішив націоналізувати банк, керуючись рекомендаціями Ради нацбезпеки і оборони за пропозицією Національного банку.

Схожі матеріали:
👁 974
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Приватбанк, банк, шахрайство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ